Amarone della Valpolicella Classico 2016, Dindo

399,00 kr.

Amarone, som det bør være. Stor – nærmest voldsom – og så alligevel ret raffineret og afbalanceret. Masser af sødme i retning af amarene-kirsebær og solbær blandet med en symfoni af tobak, lakrids, ristede nødder og anelse vanilje fra flere år på brugte franske egefade (kun de 20% – 80% lagres på ståltank) – alt sammen pakket godt ind i god frisk syre, som gør, at vinen får en god helhed.

Egentlig bør man vel nyde vinen for sig selv, når man har god tid – men skulle man fristes til et måltid, bør det vel være de kraftige og fede ikke alt for stærke blå oste.

Status:Ikke på lager

Om vinen

2016
dindo
Veneto
Valpoliciella

Amarone, som det bør være. Stor – nærmest voldsom – og så alligevel ret raffineret og afbalanceret. Masser af sødme i retning af amarene-kirsebær og solbær blandet med en symfoni af tobak, lakrids, ristede nødder og anelse vanilie fra flere år på brugte franske egefade (kun de 50% barrique – 50% lagres på store egetræstøner) – alt sammen pakket godt ind i god frisk syre, som gør vinen til en helhed. Egentlig bør man vel nyde vinen for sig selv, når man har god tid – men skulle man fristes til et måltid, bør det vel være de kraftige og fede ikke alt for stærke blå oste.

skal åbnes tre timer før og bør nydes ved 18 grader.