Imagine Montravel 2012, Mallevielle

239,00 kr.

Status:Ikke på lager

Om vinen

I Imagine, 2012 får du en mørk – næsten sort vin, som er lavet på 50% Merlot, 20% Cabernet Franc, 20% Malbec og 10% Cabernet Sauvignon – som er nogen af de mest kendte franske druetyper.

Denne fantastiske rødvin er spækket med lakrids, fede bær og blyantspids. Du vil opleve at den skønne bærsødme er fremtræden og bliver godt efterfulgt af en krydret stil, som kommer fra de 24 mdr. på nye fade.

Det hele bliver perfekt afrundet med den kraftige syre, som du finder i denne type vin. Du vil dog opleve, at den fremstår elegant – så du ikke bliver væltet bagover af den syrespækkede vin.

Skulle vi sammenligne denne rødvin med andre store vine, så vil vi sammenligne den med de store Pomerol-vine. Du får altså et stort glas til prisen.

Vinen sidder lige i skabet lige nu, da den med dens 8 år er godt moden. Du kan glæde dig til at de primære og sekundære smagsnuancer spiller perfekt sammen. En vin i dens drikkemodne alder kan noget helt særligt – hvorfor du ikke bør snyde dig selv for denne kraftige sag.

Imagine, 2012 er en super vin til kraftig vildt, braisserede svinekæber, en saftig oksested med sk-sauce eller til en god gang fed mad ala julemaden.

Rødvinen skal serveres mellm 16 og 20 grader – så får du mest ud af den.